Hos OPTIVA er vi eksperter i IT-løsninger til små og store virksomheder samt detailhandlen. Et innovativt dansk erhvervsliv kræver stabile og driftsikre løsninger, og det kan vi levere. Med en stor viden og mange års erfaring inden for netværksinstallationer, er vi gerne med helt vejen – lige fra ide- og projekteringsfasen til afslutning og opfølgning på projektet.

Driftsikker netværksinstallation i din virksomhed

Vi ved, at driftsikkerhed er en afgørende faktor i en virksomhed med hektiske arbejdsdage. Høj netværkshastighed er med til at sikre effektive arbejdsgange. Vi sikrer jer en professionelt udført installation af jeres nye IT-løsning. Vi benytter os af de bedste produkter på markedet for at kunne tilbyd en løsning af højeste kvalitet.
I samarbejde med vores leverandør LAN-COM giver vi 25 års produktgaranti, når vi laver komplette, nye netværksinstallationer med deres produkter.

En skræddersyet netværkinstallation

Vi kan skræddersy netværkløsninger til netop jeres behov både i kobber, fiber og trådløst.

Skal du have installeret en netværksløsning i forbindelse med et nyt byggeprojekt, er vi gerne med helt fra starten for at tilbyde dig den bedst mulige rådgivning. Det giver det bedste resultat og sikrer os, at løsningen lever op til dine specifikke behov.
Kontakt os på 70 20 62 47 for en dialog om mulige løsninger for jeres installation. Sammen finder vi ud af, hvad I i din virksomhed har behov for.